loader image

​ZERO WASTE, SUSTAINABLE, ETHICALLY MADE, PERSONALIZED PRODUCTS & WORKSHOPS

GREEN HYGIENE PRODUCTS, GREEN HOME PERSONAL CARE PRODUCTS

Τι σπόρους φυτεύετε;

"Να μην κρίνεις την κάθε μέρα από τη σοδειά που θερίζεις, αλλά από τους σπόρους που φυτεύεις" Robert Louis Stevenson Οι σπόροι είναι θεμέλιος λίθος της ζωής. Είναι ο τρόπος να αναπαράγεται η τροφή και για αυτό είναι εξαιρετικά πολύτιμοι. Η συλλογή, φύλαξη και διάθεση...

Τι βάζετε στα βάζα;

Το γυαλί είναι το αρχαιότερο από όλα τα υλικά, που ανακυκλώνουμε σήμερα. Η κατασκευή του ήταν γνωστή από τους αρχαίους χρόνους και πλέον το γυαλί μετρά περίπου 3.000 χρόνια ζωής. Τότε, όμως, το γυαλί θεωρούνται πολύτιμο υλικό και οι άνθρωποι ξαναχρησιμοποιούσαν τα...

Δράκοι, μέλισσες και πλανήτες
Φεβ 15, 2021

“Μα τι φανταστικά σχέδια” σκεφτόμουν πριν 7-8 χρόνια που άρχισα να αναζητώ περισσότερα για τις υφασμάτινες σερβιέτες. Έπειτα εκπαιδεύτηκα και έμαθα πολλά. Αλλά συνέχισα να βλέπω μοναδικά σχέδια και σκεφτόμουν πότε θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω και εγώ!

Ευτυχώς πριν λίγο καιρό, μια εταιρία που παράγει σχέδια στην Αμερική η SpoonFlower έκανε παράρτημα στην Γερμανία. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσα να έχω τα υφάσματα που θέλω! Και αυτό διότι όλα τα υφάσματα μου θέλω να είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης, ακόμη και οι πρώτες ύλες των υφασμάτων.

Το βαμβακερό της, που επέλεξα, λέγεται Petal Signature Cotton™ είναι ένα 100% φυσικό βαμβακερό ύφασμα. Η εταιρία SpoonFlower εκτυπώνει οτιδήποτε σχέδιο επιλέξετε με φιλικά προς το περιβάλλον, πιστοποιημένα Oeko-Tex® certified μελάνια, που είναι ασφαλή στο πλύσιμο.

 

Ήθελα πολύ να δοκιμάσω ένα πατρόν που έχω και έψαχνα να βρω το κατάλληλο σχέδιο! Μαζί με αυτό, προέκυψαν μερικά ακόμη: οι δράκοι με τις φωτιές ήταν το πρώτο, οι μέλισσες ακολούθησαν, οι πλανήτες και αστερισμοί, το υπεροχο “oh bloody hell” και η ροζ μήτρα με λουλούδια!

Το ύφασμα αυτό βέβαια έρχεται σε σχεδόν 3πλάσια τιμή από τα υφάσματα που υπάρχουν στην Ελλάδα σε φυσικά καταστήματα ή eshop, λόγω της μοναδικότητας τους αλλά και διότι στηρίζουν τους σχεδιαστές τους. Παρόλα αυτά, αξίζει και ήδη έρχεται και το επόμενο πακέτο μου!

Παρακάτω δείτε τις 3 κανονικής ροής υφασμάτινες σερβιέτες, τις ελαφριάς ροής και τα σερβιετάκια. Από ελάχιστα κομμάτια το καθένα!

Γίνεται μέλος στην σελίδα (suscribe) στο τέλος της σελίδας και θα ενημερωθείτε πρώτες για το πότε θα είναι διαθέσιμα.

Φροντίστε εσάς, φροντίστε την περίοδό σας!

Elis

Ακολούθησε τη συζήτηση

0 Σχόλια

Υποβάλετε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

x

Κάνε εγγραφή

Σήμερα και μη χάσεις ούτε ένα ενημερωτικό ElisMadeIt email!

x
Elis Made It | Personalized, Zero Waste, Ethically Made, Ecofriendly Products & Workshops

Κάνε Εγγραφή στο Elis Made It Newsletter

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα και να έχεις 5% έκπτωση σε επόμενη αγορά!

Pin It on Pinterest

Share This